Wie zijn wij?

DANIEL L. ISTATIA
Met meer dan 25 jaar ervaring in de muziek- en entertainmentindustrie, heeft hij een uitgebreid netwerk weten op te bouwen in binnen- en buitenland. Daarnaast bezit hij het vermogen om in elke situatie de juiste personen bij elkaar te brengen en uitgekiende concepten en strategien te bedenken. Om artiesten voor het voetlicht te brengen en daar te houden. Zijn bureau voor artist management en tourmanagement kenmerkt zich door een gegronde kennis van zaken en een grenzeloze liefde voor muziek. Perfectionisme met gevoel: oog voor detail, een neus voor nieuw en bestaand talent en hart voor de zaak. Met zijn betrokkenheid, persoonlijke begeleiding en coaching is hij uniek in zijn soort en volledig gericht om het allerbeste uit zijn artiesten te halen.
www.momentotalent.com

CYRILLE VAN HOOF
Cyrille heeft ruim 25 jaar aan podiumervaring, ooit begonnen in de musical Miss Saigon van Joop van den Ende. En er volgden meer, waaronder Rent en de Broadway Souljam Show. Niet lang erna nam ze deel aan het allereerste seizoen van Big Brother. Dat was destijds zo’n succes waardoor zij niet alleen met de Nederlandse, maar ook veel met internationale media te maken heeft gehad. Ze heeft met diverse internationale projecten de hele wereld over gereisd en met geweldige artiesten mogen samenwerken. Als presentatiecoach helpt ze mensen om zelfverzekerd en krachtig, maar vooral zichzelf te zijn op het podium.
www.cvanhoof.nl


Door het bundelen van onze krachten is ROUGH DIAMOND ACADEMY ontstaan.
BINNENKORT MEER! 

About Us.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, natus error sit voluptatem accusantium nisi elit et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Contact Numbers:

Phone: (000) 555 1212
Mobile: (000) 555 0100
Fax: (000) 555 0101

Email:

UzumakiNaruto@yoursite.com
HarunoSakura@yoursite.com

Address:

5th Avenue, Fort Bonifacio, Taguig
Metro Manila, Philippines


5th Avenue, Fort Bonifacio
Taguig, Metro Manila, Philippines